Blog


You are here: The Worldwide Womb Blessing® > Blog > Articles > Womb Blessing godine Čarobnice

Womb Blessing godine Čarobnice


Print Friendly, PDF & Email

5 načina kako djelovati u Womb Blessing godinama Čarobnice: 2014., 2018. i 2022

Image by Christina Smith

Četiri su ključne ženske arhetipske energije – Djeva, Majka, Čarobnica i Kron-Vještica – kako je Womb Blessing započeo 2012. oni se manifestiraju svake godine u životima svih žena koje su primile energiju Womb Blessing-a.

2012. bila je godina Djeve, puna novih početaka a 2013. bila je godina Majke i tada smo rasle u nove energije, nove veze i nove uzorke koje je probudio Blagoslov.

U 2014., 2018. i 2022. vlada Čarobnica koja je arhetip izazova i promjena. Čarobnica odstranjuje stare uzorke i ograničenja koja nas drže podalje od mogućnosti da u potpunosti prigrlimo promjene koje nam donosi Womb Blessing. Potrebna nam je sloboda i prostor za rođenje naše nove svete ženske svjesnosti, i ako ne otpustimo stare uzorke i svojevoljno ih ne ostavimo iza sebe kako bismo živjele nove energije, Čarobnica stupa na scenu i to čini za nas!

Izazovi i promjene kroz koje mnoge od nas prolaze kroz tu godinu možda nisu ugodne, ali su pozitivne. Aktivno nam pomažu da priđemo bliže jedinstvu – jedinstvu s našim tijelom, umom i dušom, jedinstvu sa svijetom, i jedinstvu s Božanskim Ženstvom. Ne možemo primijeniti svoje energije i očekivati da ćemo i dalje živjeti isti život kao i ranije, a Čarobnica, s ljubavlju i brigom, pomaže nam da stvorimo novi život koji se uklapa u predivne novoprobuđene ženske energije i svjesnost.

Koraci kako prigrliti i zavoljeti svoju godinu Čarobnice:

  1. Čitaj „Crveni Mjesec“ kako bi shvatila arhetip Čarobnice i naučila živjeti darove koje Womb Blessing budi u tvom životu. www.redmoonthebook.com
  2. Čitaj pre-menstrualne poruke u knjizi „Duhovne poruke za žene“ kako bi primila poruke podrške kroz promjene i izazove. www.spiritualmessagesforwomen.com
  3. Energiziraj „Kotao“ – energetsko središte koje se nalazi u donjem dijelu trbuha. S energijama Čarobnice najteže se nositi ako je u Kotlu manjak energije. Kad je Kotao povezan s Majkom Zemljom i pun energije, osjećaš se centrirano, snažno, mirno i potpuno, i tvoje se srce otvara s ljubavlju.
  4. Otpusti stres.  Čarobnica na površinu izvlači sve naše ograničavajuće misli, uzorke i uvjerenja, od kojih su mnoga slika uzoraka preživljavanja i naših osjećaja i iskustava nedostatka ljubavi. Kad osjećamo ljubav, osjećamo prihvaćanje i uključivanje i možemo se povezati s harmonijom koja dolazi od osjećaja pripadanja zajednici žena koje vole, rade i dijele.

Kad osjetiš da si pod stresom, zastani na nekoliko minuta, dovedi pozornost u Stablo Maternice i pusti korijenje duboko u Zemlju. Potom dovedi svjesnost u srce i doboko diši u srčano središte koju minutu. Usredotoči se na ono što voliš. Napokon, kad se osjetiš bolje, otvori se prema Mjesecu iznad sebe i osjeti kako te kupa u svojoj svjetlosti. Zamoli ju da ti pokaže što je najbolje učiniti za najviše dobro.

5. Organiziraj Worldwide Womb Blessing grupu. „Grupa“ mogu biti dvije prijateljice ili to može biti stotinu žena! Put ženstva nije takav da hodaš sama, nego u zajedništvu, ruku pod ruku. Možemo biti pojedinke na tom putu, no kad to činimo zajedno, na isti način i u istom smjeru, događa se nešto fantastično; postižemo puno više nego svaka sama zasebno i osjećamo se izvrsno zbog toga. To je ženski način koji smo izgubile u natjecateljskom muškom svijetu. Kad smo zajedno, podržavamo jedna drugu i dijelimo, više se ne osjećamo usamljeno ili uskraćeno, hodamo ženskim putom.

Nadam se da će ti ove preporuke pomoći u godinama Čarobnice.

Miranda GrayPutovati godinom Čarobnice je kao jedriti niz vjetar a ne nasuprot, jer inače će valovi udarati u tebe i putovanje će biti zamorno i kaotično. Ove godine, idi kako te voda nosi. Ne bori se s promjenama; budi hrabra – otpusti i vidi gdje će te vjetar odnijeti. I upamti da ne trebaš putovati sama, pa kad vidiš još koju da se bori u oluji, pomozi joj i podijelite iskustvo novog smjera i novog početka.

Ljubav i zagrljaji od srca

Miranda

 

Translation/prijevod: Anamarija Partl

‘Enchantress’ image by Christina Smith, http://earthlyimages.ca/