Meditación de luna llena

Print Friendly, PDF & Email

Una invitació…

Us convidem a unir-se a nosaltres en una meditació mundial de lluna plena a les llunes completes entre les Bendites mundials.


A la llum blanca de la Lluna plena es troben tots els colors de l’arc de Sant Martí suavitzats pel femení. A la Meditació de la Lluna plena, respirem en colors específics o llinatges de lluna al nostre centre d’energia del ventre per portar curació i suport i equilibri als nostres úters, a les nostres energies femenines, als nostres cicles i als nostres canvis de vida.

A cada Lluna plena tenim l’oportunitat de rebre un regal bonic, amable i emotiu de l’energia femenina que recolzi la nostra feminitat. Està disponible per a tots els que ressonen amb la meditació, sigui quina sigui la seva condició física o edat. I també recolza el nostre despertar i les transformacions a mesura que caminem per la ruta anual de Bèsties Mundials.

Pot ser que se senti cridat a fer aquestes meditacions de la Lluna Plena pel seu compte, amb familiars i amics o en grup. No és necessari registrar-se per participar.

Espero que gaudiu d’aquests raigs de Lluna i que, quan canviem la vibració del ventre, els úters d’altres dones també canvien perquè tots els nostres úters estan connectats. Caminem per aquest camí no només per nosaltres mateixos, sinó per als altres.

Amor i abraçades

Miranda x

Dates de meditació de lluna plena::

2019 21 de gener
21 de març (Equinocci de primavera)
19 d’abril
17 de juny
16 de juliol
14 de setembre
12 de novembre

Descarregueu aquí el document de Meditació de lluna plena:

 

La meditació mundial a la Lluna plena


Colors:

Junio: Naranja El Rayo de Luna Naranja guarda la energía de aceptación, de atracción y de reunión en familias y comunidades. Cuando respiramos este rayo en nuestro útero, generamos bienestar emocional y gozo además de un profundo sentido de pertenencia. Nuestro útero energizado atrae a otros de energía similar hacia nosotras para así construir nuevas comunidades alrededor del mundo centradas en el corazón y útero femeninos.
Julio: Dorado centelleante Respiramos la dinámica energía femenina dorada de liderazgo, fuerza y coraje. Ésta es la energía del arquetipo de la Doncella, la Amazona y la Guerrera Pacífica. Con esta energía podemos hablar nuestra verdad, guiar a otros y protegerlos en nuestra luz dorada. Nos convertimos en lo que el mundo necesita – mujeres empoderadas.
Septiembre: Verde y Azul El Rayo Azul nos trae la habilidad para fluir con los ciclos del útero y de la vida – para danzar con nuestros cambios en vez de resistirlos. El hermoso Rayo Verde trae la abundancia de la Naturaleza a nuestros úteros para así poder sentir la conexión de nuestro útero con la creatividad de la Madre Naturaleza. Juntos los dos rayos nos ayudan a nutrirnos y a nutrir nuestras vidas. Traducido por: Bárbara Samantha Brown