Meditación de luna llena

Print Friendly, PDF & Email

Una invitació…

Us convidem a unir-se a nosaltres en una meditació mundial de lluna plena a les llunes completes entre les Bendites mundials.


A la llum blanca de la Lluna plena es troben tots els colors de l’arc de Sant Martí suavitzats pel femení. A la Meditació de la Lluna plena, respirem en colors específics o llinatges de lluna al nostre centre d’energia del ventre per portar curació i suport i equilibri als nostres úters, a les nostres energies femenines, als nostres cicles i als nostres canvis de vida.

A cada Lluna plena tenim l’oportunitat de rebre un regal bonic, amable i emotiu de l’energia femenina que recolzi la nostra feminitat. Està disponible per a tots els que ressonen amb la meditació, sigui quina sigui la seva condició física o edat. I també recolza el nostre despertar i les transformacions a mesura que caminem per la ruta anual de Bèsties Mundials.

Pot ser que se senti cridat a fer aquestes meditacions de la Lluna Plena pel seu compte, amb familiars i amics o en grup. No és necessari registrar-se per participar.

Espero que gaudiu d’aquests raigs de Lluna i que, quan canviem la vibració del ventre, els úters d’altres dones també canvien perquè tots els nostres úters estan connectats. Caminem per aquest camí no només per nosaltres mateixos, sinó per als altres.

Amor i abraçades

Miranda x

Dates de meditació de lluna plena::

[/trow20
2020 10 de gener
9 de març
8 d’abril
5 de juny
5 de juliol
2 de setembre
30 de novembre

Descarregueu aquí el document de Meditació de lluna plena:

 

La meditació mundial a la Lluna plena

Colours:  Marzo: Fuego Brillante, Rojo y Naranja
El Rayo Fuego Brillante, Rojo y Naranja nos conecta con el poder femenino y la determinación. Llena nuestro útero con la energía para danzar en la vida, para ser sensual, para cambiar sin miedo y para moldear el camino hacia adelante. Como un dragón, la energía corre por nosotras abriendo nuestras alas de poder, ¡y brillamos luminosamente desde nuestro corazón hacia nuestra vida!
  Magenta - January Abril: Magenta
El Rayo Magenta nos llena de amor profundo y de una conciencia espiritual más elevada. Nos conecta con nuestra alma y con quiénes somos como expresiones de la Divinidad Femenina. Eleva gentilmente nuestra conciencia al nivel superior de la Crone* y a su sabiduría, para que podamos traer su visión hacia este mundo a través del amor.

* “Crone” es la palabra inglesa para designar a una mujer muy vieja y mágica: una Anciana Bruja. Como no existe una traducción precisa, preferimos utilizar la palabra original.